Suomeksi  |  På svenska  |  In English

Tietoa palvelusta

MedixLAB Kotinäyte –palvelun avulla voit ottaa laboratorionäytteen kotona. Näytteenottopakkaus lähetetään kotiisi veloituksetta, jos työterveyshuoltosi sisältää tämän palvelun tai jos palvelu kuuluu asuinkuntasi tarjoamaan terveydenhuoltoon. Palvelun voi maksaa myös itse, jolloin näytteenottopakkaus lähetetään sinulle maksamisen jälkeen. Silloin kun palvelu sisältyy työterveyshuoltoosi, tarvitset työpaikaltasi saatavan tilausoikeutesi osoittavan työpaikkakohtaisen ja ajoittain vaihtuvan tilausoikeustunnuksen.

Tunnistautuminen palveluun tapahtuu pankkitunnuksillasi. Tilatessasi salmonellatestin sinulta kysytään tilausvaiheessa, koska tarvitset pakkauksen, joten voit tilata sen jo esimerkiksi ennen matkalle lähtöä. Kun tilaat näytteenottopaketin, tulee siitä tieto laboratorioon, josta paketti lähetetään antamaasi osoitteeseen. Näytteenottopaketti sisältää näytteenotto-ohjeet ja tarvittavat välineet näytteen ottamiseen itse ja lähettämiseen analysointia varten Yhtyneet Medix Laboratorioihin.

Käsittelemme tuloksesi ehdottoman luottamuksellisesti. Tieto testituloksen valmistumisesta lähetetään sinulle tekstiviestinä ja voit käydä katsomassa tuloksesi MedixLAB Kotinäyte –palvelun kautta, käyttäen henkilökohtaisia pankkitunnuksiasi. Jos palvelu kuuluu kuntasi tarjoamaan terveydenhuoltoon tai sen tarjoaa työterveyshuoltosi, testin tulos välitetään automaattisesti myös kuntaasi tai työterveyshuoltoosi.

Palvelun tarjoaa Yhtyneet Medix Laboratoriot.